Cosplay Konkurranse!!

Søndag braker det løs!

Som alltid vil vi ha en cosplay konkurranse på KawaiiCon i år også!

Vi har to forskjellige kategorier, slik at vi er sikre på at alle som vil kan melde seg på og kose seg! Kategoriene er som følger:

Cosplay Catwalk:

Cosplay Catwalk er posten for deg som ønsker å vise deg frem i kostymet ditt, uten noe større press enn dette! Det er ganske enkelt! Du går opp på scenen, viser deg frem som karakteren din, og går av igjen. Deretter kommer neste deltaker rett opp på scenen på løpende bånd. Ganske lett, ikke sant!? Hvis dere cosplayer sammen i gruppe får dere selvsagt lov å gå opp sammen! KawaiiCon sine teknikere vil stå for kul musikk som dere kan vise dere frem til! Her handler det om å kose seg og vise seg frem som karakteren man elsker!

Selvom Cosplay Catwalk er en veldig avslappet konkurranse (det er ingen møte med dommerene, eller gransking av cosplayene deres), vil dommerene velge ut 1, 2 og 3. plass som de synes gjør litt ekstra ut av seg på scenen!

Her er det lov med kjøpte kostymer og originale karakterer (OC’s)!

Påmelding finnes lengre nede på siden.

Cosplay Performance:

Cosplay Performance er mer lik en «vanlig» cosplay konkurranse. Du vil gå på scenen og holde en performance som din karakter. Til denne performancen er det mulighet for å sende inn musikk og annen lyd til oss på forhånd. Det er også mulighet til å sende inn medie til prosjektor som er bak scenen. Man vil også få mulighet til å bruke mikrofon. Maks tid per performance vil være 3 minutter.

På scenen vil du ha mulighet til å ha med deg noen hvis det skulle være ønskelig. Dette kan være en hjelper (men da skal du ha hovedfokus), eller en annen deltaker. 

(Lydfil/video/bakgrunnsbilde markeres Kawaiicon5CosplayDittNavn , og sendes til kawaiicosplaykonk@outlook.com innen 29/3 kl 23:00. Pass på at lydfil er .mp3 og at videofilen er .mp4. For andre spørsmål om tekniske ting, send mail til samme adresse.) Dersom du melder deg på på dagen må du selv ha lydfil på usb, eller ha mulighet til å skaffe det.

Etter konkurransen vil dommerene møte med alle deltakerene, hvor man får 2 minutter til å fortelle lett om kostymet ditt til dommerene. KawaiiCon sin konkurranse har hovedfokus på moro, men det er alltid fint å få en ekstra sjanse til å vise frem det harde arbeidet man har gjort til dommerene. Alle påmeldte vil få en informasjonsmail før conet med full info om når og hvor de skal møte opp, både før performance, og møtet med dommerene.

De kriteriene vi har til påmelding er at du cosplayer en allerede eksisterende karakter fra anime/spill/serie/film/you name it. Altså; man kan ikke melde seg på med egne karakterer/OC’s. Samtidig, for å plassere i 1-3.plass må du ha laget kostymet selv.

For de som har kjøpte kostymer eller originale karakterer (OC’s) og ønsker å vise seg frem på scenen, anbefaler vi vår Performance showcase, her blir man premiert kun basert på show, ikke kostyme. Eller vår Cosplay Catwalk.

Premier vil snart bli annonsert! Stay tuned! 😀 

Reglement: 
Alt kaos trenger en form for system, og derfor har vi selvsagt også et par regler man må forholde seg til:
-Det som blir tatt med på scenen, skal også av. Vi vil ikke at noe skal bli liggende igjen da det kommer nye deltagere inn på scenen.
-Props/Våpen skal ha blitt godkjent i våpenkontroll. Hvis du er i tvil om du får det med inn på KawaiiCon, kan du legge ved et bilde av våpenet når du sender inn annen info. (Påmelding nedenfor)
-Normal folkeskikk gjelder som vanlig. Hold performance PG-13!

Påmelding

Kategori: Cosplay Catwalk / Cosplay Performance (pass på å skrive riktig!:D)
Fullt navn:
Alder:
Navn på karakter:
Medie karakteren er fra:
Kjøpt/Lagd:

Så legg gjerne ved bilde av kostymet ditt (hvis du har) og referansebilde av karakteren du

Dette skal sendes inn til kawaiicosplaykonk@outlook.com

Fristen for påmelding til Cosplay Performance er Fredag 29/3 kl 23:00.

Fristen for påmelding til Cosplay Catwalk er på dagen, søndag klokken 13:30. Du kan melde deg på via mail eller hos info desk!

Man vil ha mulighet til å melde seg på til Cosplay Catwalk hos infodesk på conet!

~VI SEES ^u^~

Sophie Karine RiisCosplay Konkurranse!!