Gjester

 

Grimm Cosplay har sydd i 10 år, og vært aktiv cosplayer i 5 av dem.

Marthe Grimstad, også kjent som Grimm Cosplay, er 25 år og kommer fra Fredrikstad. Hittil har hun laget over 14 flotte cosplay, og har sitt cosplay forte og ekspertise innen søm og stoff. Hennes mål og ønske er og inspirere cosplayere, få frem mestringsfølelsen i andre og bidra til positivitet i miljøet.

Hun har en bachelor som kunst- og håndverkslærer og skal videre studere historie. Marthe bruker mye av sin fritid på å engasjere seg innenfor miljøet; blant annet holder hun paneler, er dommer og stiller opp på mindre arrangementer der hun kan.

 

 

 

 

Surine har cosplayet siden 2005. Hun har deltatt på World Cosplay Summit to ganger og hun
har også deltatt på European Gathering. Hun har deltatt i flere internasjonale konkurranser,
blandt annet Tokyo’s International Film Festival og vært dommer på flere internasjonale
konkruranser. Hun jobber mye forskjellige materialer innenfor cosplay, som feks. Resin, latex,
worbla, foam etc.

 

 

 

 

 

 

Rinaca har drevet med cosplay siden 2010. Hun har deltatt på internasjonale eventer som
Tokyo’s International Film Festival ogWorld Cosplay Summit. Hun har også vært med å
dømme nasjonale konkurranser, samt dømme finalister til internasjonale kvaliker som feks.
European Cosplay Gahering.
Rinaca jobber med mye forskjellige materialer når det kommer til cosplay. Ting som Resin,
latex, worbla, form etc.

 

 

 

 

 

Tine har cosplayet siden 2009 og har cosplayet fra spill som League of Legends, Legend of Zelda, World of Warcraft, og noen lidenskapsprosjekter fra anime og serier som Tokyo Mew Mew og My Little Pony.

 

Hun har mange interesser innen gaming og cosplay, og jobber hovedsakelig med prosjekter og karakterer som har affeksjonsverdi for henne og som hun er glade i. Tine har jobbet med flere større aktører som Telenor, Riot Games, Blizzard Entertainment, UKM, diverse folkehøgskoler, og Nordisk Film.

 

 

Photo Katrix Media

 

 

 

Julie Filion/ Yellowcake Creations er en cosplayer som har en stor forkjærlighet for kunst og teatralsk sminke. Dette viser seg ofte i hennes cosplay hvor hun ofte velger karakterer som krever mye malingsarbeid eller sminke. Hun er utdannet kunsthistoriker, men for tiden studerer hun Maske og Hårdesign på Westerdals for å bli maskør.

 

 

 

 

 

 

Jacob Vicencio har drevet med portrettfotografi siden 2012. I år kommer han til KawaiiCon for å fortelle om sin kunnskap bak kameraet!
Jacob startet sin reise innenfor cosplayverdenen på Desucon 2012, men plukket ikke opp cosplayfoto før i 2015. Han har siden da drevet aktivt både med paneler og foredrag og driver fotomessig både med portrett, street- og cosplayfoto!

 

 

 

 

 

 

IngridBeast Cosplay kommer til oss i år på KawaiiCon og har med seg mye kunnskap og livserfaring hun skal dele med oss!
Hun er godt kjent i cosplaymiljøet og har drevet med cosplay og vært i miljøet i over 10 år. Ingrid har vært dommer for en rekke konkurranse tidligere og har også mange bemerkelsesverdige sceneopptredener bak seg.

Sara BobleGjester