KawaiiCon avlyses for 2020 – men kommer tilbake i 2021!

Det er med tungt hjerte vi dessverre må meddele at KawaiiCon9 dessverre må avlyses for 2020. Vi vet at mange hadde gledet seg enormt, og vi hadde virkelig håpet at situasjonen skulle snu om, og at det skulle bli mulig å gjennomføre KawaiiCon i August.

Nå har regjeringen gått ut med forbud mot arrangementer som huser over 500 deltakere frem til September. Det er kommet spørsmål om hvorfor vi ikke bare kan «slippe inn litt færre», men vi ønsker virkelig ikke å måtte stramme inn besøkstallet bare for å trumfe gjennom for å få arrangert i år.
Vi ønsker å gi våre gjester den aller beste KawaiiConfølelsen og vi mener også at dersom vi hadde satt ned antallet besøkende hadde ikke KawaiiCon forblitt det samme.

Vi håper dere alle sammen forstår situasjonen vi er i sammen, og selv om det er leit så betyr jo dette at vi alle sammen har et helt år å forberede flotte kostymer og heidrundranes show på! Vi gleder oss masse til å se dere neste år og håper så mange som mulig av dere får muligheten til å være med oss helgen 20.-21. Mars 2021!

(Dere som har stått på «venteliste» for billettslipp nå i slutten av April vil beholde plassene deres til neste års KawaiiCon og ha mulighet til tidlig billettslipp. Dette er selvfølgelig noe som er opp til hver enkelt av dere, men her sikres i alle fall dere som har meldt dere opp allerede muligheten til tidlig billettslipp for 2021).

Vi håper dugnadsånden er sterk og at dere tar vare på dere selv alle sammen! Husk å vaske hender og verne om hverandre 😊
Vi er veldig glad i dere alle sammen og gleder oss enormt til å treffes i 2021!

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Sara BobleKawaiiCon avlyses for 2020 – men kommer tilbake i 2021!