KawaiiCon må utsettes pga. pågående Coronakrise

Hei alle sammen. Tusen takk for at dere er tålmodige med oss.

Vi vet det kommer mange forskjellige meldinger fra mange kanaler, og at dette er frustrerende. Det er like frustrerende for oss. Dette er definitivt en situasjon ingen kunne forberedt seg på, og også veldig utenom det vanlige.

På grunn av anbefalinger fra kommunelegen har Ælvespeilet valgt å stenge alle arrangementer fremover. Dette er forøvrig et veldig godt tiltak i henhold til å begrense smitte av koronaviruset, og det er med tungt hjerte vi må innse at KawaiiCon ikke kan gå av stabelen nå i Mars.

Vi har prøvd å finne den beste løsningen. Vi vil jo nødig ikke ha KawaiiCon. Vi flytter årets con til 22-23 August, i håp om at tilstandene har roet seg, og at så mange som mulig har mulighet til å komme! Vi vet dette kommer til å krasje med et og annet, men denne datoen er den eneste vi kan få til å fungere internt og med lokalet.

ALLE som har kjøpt billetter vil få disse refundert. Dette skjer i regi av Ælvespeilet. Billetter til KawaiiCon i August vil vi legges ut den 30/4. Alle som har billett nå vil motta informasjon i e-post fra Ælvespeilet som kommer i dag, om hvordan dere kan få satt dere på forhåndsbestilling til billetter. Det vil si at alle som har billetter til KawaiiCon nå vil få en egen e-post før billettene slippes, med en tidsramme hvor dere kommer først i køen for å få kjøpt de nye billettene hvis dere kan komme i August. Dette er den mest rettferdige metoden vi fant ut av, og vi beklager roet etter vi alle har gledet oss så utrolig masse til conet.

Vi skal hive oss ut i en vanvittig administrativ jobb nå de neste dagene. Alle som har standplass etc vil motta informasjon fra oss asap, men vi ber dere om å huske på at vi er 4 stykker i styret som jobber frivillig på spreng med det meste administrative jobben, og vi har bare så mye kapasitet! Derfor ber vi om litt tålmodighet mtp svar på meldinger etc!

Takk for all støtte.

Vi er så glade i dere, og håper å se dere i August!

Hold dere friske, husk å vaske hender! 😊💕

Sara BobleKawaiiCon må utsettes pga. pågående Coronakrise