Kunsten å cosplaye sammen med GrimmCosplay!

GrimmCosplay har en hel mengde erfaring bak seg. Hun har sydd i 11 år, og vært aktiv cosplayer i 6 av dem. GrimmCosplay til vanlig Marthe Grimstad er 26 år gammel og kommer fra Fredrikstad. Hun har laget en rekke flotte kostymer og har sitt cosplay forte og ekspertise inne søm og stoff. Hennes mål og ønske er å inspirere cosplayere, få frem mestringsfølelsen i andre og bidra positivt til miljøet.
Bak seg har hun en bachelor i kunst- og håndverkslærer og jobber som lærer. Marthe bruker mye av sin fritid på å engasjere seg innenfor miljøet; blant annet holder hun paneler, er dommer og stiller opp på mindre arrangementer der hun kan.

Delta på panelet hun skal holde som heter «Kunsten og Cosplaye» Søndag, kl: 11.30. Det blir et spennende foredrag som går ut på hva det vil si å gjøre kunst om til cosplay. Det å kunne tenke nytt, men samtidig følge et allerede gitt design. Hvordan skal man kunne klare å stå ut fra mengden, men samtidig være tro mot karakterens design? Hvordan skape noe nytt? Og hvordan bli inspirert uten og stjele andres ideer? Det er mange utfordringer knyttet til det å cosplaye!

Foto: Jujuinthebox

Sara BobleKunsten å cosplaye sammen med GrimmCosplay!