Kunsten å cosplaye med GrimmCosplay

GrimmCosplay har sydd i 10 år, og vært aktiv cosplayer i 5 av dem.
Marthe Grimstad, også kjent som GrimmCosplay, er 25 år og kommer fra Fredrikstad. Hittil har hun laget over 14 flotte cosplay, og har sitt cosplay forte og ekspertise innen søm og stoff.
Hun har en bachelor som kunst- og håndverkslærer og skal videre studere historie. Marthe bruker mye av sin fritid på å engasjere seg innenfor miljøet; blant annet holder hun paneler, er dommer og stiller opp på mindre arrangementer der hun kan.

I fjor hadde Grimmcosplay et panel som tok for seg hva kunsten innen cosplay innebærer, dette var en suksess og vi ønsker å invitere henne til å snakke om det samme temaet igjen i år.
Kunsten å cosplaye er et avslappet panel med fokus på å tørre og være selvstendig i sine valg. Det blir gitt tips på hvordan tørre å stå frem som cosplayer, positivt snakk om det og tørre og være unik i sine valg. Det blir også generelle tips til hvordan gå frem for og oppnå dette. Og ikke minst snakk om selve prosessen når en skal starte med et nytt prosjekt! Så om du føler du mangler inspirasjon, motivasjon, føler at du begynner og miste gløden eller bare ønsker og få noen lure små tips og tanker, er dette panelet for deg!

Delta på hennes panel; Søndag, Magdarommet, kl: 12:00.

Foto: Jujuinthebox

 

 

 

 

Sara BobleKunsten å cosplaye med GrimmCosplay