Selfie Hunt!

Alle elsker vel å ta selfier, og på KawaiiCon gjør vi ingen unntak!

Snarere tvert i mot, vi oppfordrer alle til å dra frem frontkamera på mobilen og ta kule bilder med folk på connet! Vi har til og med laget en konkurranse av det som kommer til å foregå på Lørdag kl 14:00 – 20:00 (Nærmere info vil bli gitt i foajeen kl. 1400)

Møt opp i foajeen kl 14.00 for å delta eller gi beskjed til infopanel i tidsrommet fra 14.00-20.00! Man mottar et skjema hvor én og én oppgave blir fylt ut. Når man fullfører en oppgave, får man et stempel og en ny oppgave! Til sammen skal man fullføre 20 oppgaver og få bildene godkjent!

Moro, eller hva? Her har alle lov å være med, alt du trenger er eventyrlyst og evnen til å ta kule selfies!

Vet dere hva det beste er?

Det vil bli trukket ét vinnerlag av Selfie Hunt som får en goodiebag fra oss! Den vil inneholde diverse merch og også to gratisbilletter til neste års KawaiiCon!

For å bli med i trekningen må man fullføre alle 20 oppgavene og få stempel og signatur fra ansvarlig for Selfie Hunt. Vinnerlaget blir trukket Lørdag etter stengetid og annonsert på avslutningen på søndag. Det er lov å fullføre fler sett med oppgaver for å være med i trekningen! 

PS: Husk å tagge bilder på Instagram med #kawaiicon7 og #ælvespeilet ! Disse bildene kommer til å streame på storskjermene våre hele connet!

Bilde: Jørgen Lindalen

Silje DanielsenSelfie Hunt!