Tegneserie og skaperglede!

Silje (art_of_unicornia) og Eden (carmellux) kommer på besøk til KawaiiCon for å prate om tegneserier og skapergleden rundt det!

Silje jobber som tegneserielærer på Bjerkely FHS. Hun har tegnet hele livet og vært elev på Bjerkely selv. Hun har også studert hos Einar Granum Kunstfagskole i Oslo.
Gjennom årene har hun samlet mye kunnskap som hun har brukt til å dyrke lidenskapen sin for tegning og ønsker nå og videreformidle den.

Eden er lærer, serieskaper og admin på facebook gruppen “Norske serieskapere”. Hun startet med tegning allerede i barndommen og har tegnet siden den gang. Hun har tidligere fått tegneserier på trykk og er for øyeblikket aktiv i art-stand miljøet for å utvikle tegneferdighetene sine. Hennes ambisjoner er å lage spennende fortellinger gjennom illustrasjoner med et mål om å inspirere andre.

 De to ildsjelene brenner veldig for å skape ting, og spesielt tegneserier og historier. I deres panel skal de snakke om tegneserieprosessen: hvor du starter, gi generelle tips og triks til hvordan du får en god flyt, og ikke minst hvordan du holder motet oppe hvis du møter motgang. Idag kan presset bli stort, spesielt på sosiale medier. De kommer til å fortelle hvordan de har kjempet imot og forhåpentligvis inspirere andre til å gjøre det samme.

Du kan delta på deres panel; Tegneserie og skaperglede i Sal3, lørdag kl: 14:15.

 

Sara BobleTegneserie og skaperglede!