Nana-Chan Photo by Pugoffka

Tine Marie Riis kommer på KawaiiCon 6!

Vi i KawaiiCon er kjempeglade for at Tine tar turen tilbake til oss i år!

«KawaiiCon er et av høydepunktene mine hver år! Jeg elsker atmosfæren og alle er super hyggelige! Har du ikke vært på KawaiiCon før, har du seriøst missa ut! See you there! ^3^»

Persian Gijinka by Ookami Cosplay Photography
Foto: Ookami Cosplay Photography

Tine startet sitt cosplay-eventyr i 2009, og har siden 2014 jobbet med cosplay professjonelt.

Hun cosplayer karakterer som står henne nær, og elsker å møte folk som har samme interesser som henne. Hun har vært gjest på conventions verden over, blant annet New Zealand, Italia, Spania, Tyrkia, Bulgaria, Tyskland, Sveits, Romania, Latvia og flere events rundtomkring i Europa. Hun har dømt konkurranser og holdt paneler, og har tonnevis av erfaring med seg fra den internasjonale cosplay-scenen.

Ikke nok med det, Tine er gjestelærer på flere av Folkehøgskolene som har cosplay-linjer her i Norge. Hun har også holdt kurs på Teknisk Museum og Nasjonal Museet hvor hun har introdusert cosplay for folk som ikke helt vet hva det er, samt holdt kurs i hvordan man kan lage cosplay selv.

Wonder Woman by Ookami Cosplay Photography
Foto: Ookami Cosplay Photography

I år ble også Tine Brand Ambassador for Telenor sitt nye abonnement Telenor Yng, iført cosplay selvfølgelig. (Crystal Maiden fra Dota2).

På KawaiiCon 6 skal Tine ha et utrolig informativt panel om Polymorph hvor hun lærer bort hvordan man kan mestre materialet, og alt det kan brukes til. Det finner sted Søndag kl 15:30 i Sal 3!

Toppbilde: Pugoffka

Silje DanielsenTine Marie Riis kommer på KawaiiCon 6!