Tine Riis tilbake til KawaiiCon!

Tine er tilbake som Cosplay dommer, som tradisjonen tro sier!

Tine har cosplayet siden 2009 og har cosplayet fra spill som League of Legends, Legend of Zelda, World of Warcraft, og noen lidenskapsprosjekter fra anime og serier som Tokyo Mew Mew og My Little Pony.

Hun har mange interesser innen gaming og cosplay, og jobber hovedsakelig med prosjekter og karakterer som har affeksjonsverdi for henne og som hun er glade i. Tine har jobbet med flere større aktører som Telenor, Riot Games, Blizzard Entertainment, UKM, diverse folkehøgskoler, og Nordisk Film.

Tine er en livslang gamer som begynte med Mario og Duckhunt på NES, og gikk deretter videre til PC med Red Alert. Siden den gang har hun eid de aller fleste Nintendo konsoller og hun er en kjempefan av Zelda, League of Legends og World of Warcraft.

Tine har funnet masser av venner gjennom gaming- og cosplaycommunity’et, og møtt mange av sine beste venner der. Hun elsker å møte nye mennesker og å være en del av det fantastiske gaming/cosplaymiljøet som bare vokser. Tine har alltid vært glad i være kreativ, helt siden hun var liten, og hun elsker derfor å bringe sine favorittkarakterer til live.

The legend of Zelda bilde av Ookami Cosplay Photo
League of Legends Sivir bilde av Katrix Media 

Sophie Karine RiisTine Riis tilbake til KawaiiCon!