Jobb med Worbla hos oss!

Vi har lyst til å gjøre en liten vri i år og oppfordrer derfor dere som jobber med eller har jobbet med worbla-prosjekter for å komme å ta del i vår Worbla «workshop». Ideén her er at Eivind og Tine skal fungere som veiledere og mentorer slik at de kan guide dere om dere står fast med et prosjekt.

The Friendly Viking kommer på KawaiiCon som konferansier for andre år på rad! I tillegg til dette skal han være mentor for dere som ønsker å holde på med worbla!
Han er lektor i kunst og håndverk og har drevet med cosplay siden 2011. Han gleder seg til en fantastisk conopplevelse på Kawaiicon i år som alle år!

Foto: Ookami Cosplay Photo

Tine Marie Riis som mange av dere kjenner til kommer også og skal være med på å guide på dette «kurset». Hun har ved fler anledninger besøk folkehøgskoler og sitter inne med veldig mye kunnskap som hun vil dere med dere. Hun har laget utallige kostymer og kjenner virkelig dette emnet! Hun skal også være dommer under cosplaykonkurransen vår!

Foto: Ookami Cosplay Photo

 

Her er det åpent for at dere kan ta med dere egenlagede uferdige produkter slik at de kan jobbes med hos oss. Det er også fullt mulig å kjøpe worbla under KawaiiCon for å deretter bli med på workshopen.

Vi håper mange har lyst til å delta, for dette blir spennende!
Foto: Katrix Media

Sara BobleJobb med Worbla hos oss!